среда, 4. септембар 2013.

Auto skole dodatni časovi voznje

Veoma često se dogodi da položite vozački ispit i da nakon auto skole skoro nikada ne sednete za volan ili baš retko vozite. Naravno uliva Vam se strah i više niste sigurni u poznavanje vozčkih pravila, svoje sposobnosti i poznavanje saobraćajnih propisa. Auto skole će vam pomoći da vratite samopuzdanje a neke auto skole i imaju on line testove za polaganje vozačkog ispita.
Nema potrebe uopšte da se brinete čak iako niste vozili i više od 20 godina, jer to je umeće koje se nikad ne zaboravlja, baš kao i plivanje i skijanje. Najlakše je uporediti sa bicikliom, možda ga niste vozili odavno, ali sigurno nećete pasti kada počnete ponovo da ga vozite. Auto skole kažu ko zna zna, samo malo da obnovi znanje.
Ipak većini vozača koji nisu dugo vozili potrebno je malo da se vrate staroj rutini, moraju se ponovo navići na tehniku vožnje i na vožnju u realnim saobraćajnim uslovima, prometnim ulicama i gužvama, jer automobil može biti opasno prevozno sredstvo za drugog učesnika u saobraćaju ali i za vas.
Vratitićete ponovo svoju sigurnost u upravljanju motornim vozilom i ponoviti i saobraćajna i sigurnosna pravila i bićete kao da ste ponovi izašli iz auto škole.

Нема коментара:

Постави коментар